recenze

Robot Reconnaissance

Robot Reconnaissance

Šedé buňky mozkové už dlouho spí a je potřeba je probudit. Nyní k tomu máte možnost díky této hře. Pomocí robota budete muset přemísťovat různé předměty, likvidovat ostatní roboty, sbírat mapy a další. Abyste se mohli dostat do dalších úrovní, bude ale třeba nažhavit mozkové závity a správně si rozmyslet, co kam dát, abyste nakonec nebyli střeleni a nezbyl z vás jen robošrot.
Jak jsem tedy řekl, tato gamesa apeluje na logické uvažování. K jejímu dokončení bude třeba pořádně přemýšlet a plánovat si různé kroky dopředu. My si nyní blíže řekneme, co nás zde vlastně čeká.

Po spuštění se před vámi objeví hrací plocha. Na té je několik černých nepřátelských robotů, nějaký ten vodní příkop, spousta uliček, kostičky, které lze přemísťovat, mapy a kdo ví co ještě. Záleží hlavně na tom, o jaké kolo se zrovna jedná. Smyslem hry je sesbírat mapy ze všech levelů a zlikvidovat všechny roboty. Není to ale tak lehké, jak to vypadá. Nemůžete na nepřátele pálit, když stojíte přímo naproti nim. Zkrátka to nestihnete a oni vás zastřelí jako kulhavou srnu. Jejich likvidace spočívá ve využití „terénních podmínek“. Jsou zde různé stěny, přes které lze střílet pouze v jednom směru, nebo trojúhelníčky, jež lze přemístit a následně od nich odrazit střelu do pravého úhlu... Prostě se na to musí chytře. Takže mi věřte, že tento titul není záležitostí několika minut, ale naopak vás zabaví na několik hodin.

Grafika ani zvuk nikoho patrně neoslní, nicméně o to tady absolutně nejde a vy si toho možná ani v zápalu hry nevšimnete. Jediné, co vám bude stále procházet hlavou, budou slova typu „to prostě nejde!“...

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 2 =


galerie

Robot Reconnaissance Robot Reconnaissance Robot Reconnaissance