recenze

Scare Pairs

Scare Pairs

Pexeso od dob svého vzniku je snad nejoblíbenější hrou. Možná proto, že uspokojí snad všechny věkové kategorie, co do obtížnosti i zábavnosti, od prcků po dědečky s počínajícím Alzheimerem. Ovšem toto pexeso je plné bubáků – a děcka pozor – ruce pryč!
Tak předně, hrajeme v noci na hřbitově. Při odkrývání symbolů klikáme na náhrobky a to, co se za nimi skrývá… Upíři, čarodějnice, kostlivci, zombíci a emzáci, no fuj.

Při pohledu na screeny si pravděpodobně říkáte, že se nejedná o nic tak ohromujícího, aby to vůbec stálo za vaši pozornost. Ovšem největší klad Scare Pairs vám zprostředkovat nemohu. Je jím totiž ozvučení. Je velice působivé a to co se při hraní line z repráků evokuje opravdovou návštěvu strašidelného domu na pouti, když už ne skutečné duchy. Zvuky se autorům velice povedly, tady mohu jen chválit. A vzhledem k tomu, že grafika je obstojná a pexeso nikdy nezklame, nemůžu nedoporučit.

stáhnout hru
Ada

autor
/ Ada

Skóre

79 %

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 5 =

Marian | 23.07.07 v 22:27

Klik na ikonku 8 MB na této stránce, pak Download, stažení k tobě na počítač a pak spuštění či instalace + spuštění. Easy peasy. :-)

Katka | 23.07.07 v 21:36

a muze mi nekdo rict jak se to spousti????

Kevin4 | 06.07.07 v 16:14

Ja si to stahnu, bubaku se nebojim!! Jen ted nemam cas, zvoni mi telefon a musim si dat kafe.Az to nekdo dohrajete, tak sem napiste dojmy, kamarad je straspytel chacha , tak dekuju za kamarada a CAU vsem!!!!!


galerie

Scare Pairs Scare Pairs