recenze

The Pickles

The Pickles

Nemohl jsem uvěřit svému štěstí (pro někoho možná smůle), když se mi do spárů dostala další logická hříčka. Aneb odříkaného chleba největší krajíc. Kupodivu, hra The Pickles vůbec nedopadla špatně.
Dřív jsem si vždy myslel, že logické hry už pro své zaměření, musejí být nudné, suché, nezábavné a ti, kdo je hrají, tak jsou lidé, kteří si prostě nedají pokoj a i u svých počítačů musejí stále řešit nějaké problémy, jakoby jich neměli v běžném, životě dost.

Co já vím, třeba nemají. Ale já jsem se logickým hrám, přiznávám, vyhýbal velkým obloukem. Myšlenka, jak se naučím, vše co potřebuji (ehm..), usednu k počítači a začnu prohánět už utahané mozkové bunky, mě upřímně děsila. Ale bylo určeno jinak- a jednou jsem si omylem logickou hru stáhl…A nyní je hraji velmi rád!The Pickles mě velmi překvapil svou schopností vtáhnout hráče do děje, že se budete zcela živě zajímat o to, jak ten či onen problém vyřešit, v jakém pořadí použít tu či onu věc, kam jít nejdřív a kam až potom- a určitě se vám při hraní nejedenou stane, že se chytíte při tom, jak plánujete a leckdy si svůj plán i odříkáváte i nahlas. Zkušenost věru nezvyklá.Ted bych vám rád pospal, jak hra probíhá. Pro průběh hry je zcela nepodstatný příběh (který je o nějakém ostrově na němž žijí potvůrky, z nichž jedna bla, bla- to si můžete přečíst sami před hrou). Takže vy budete ovládat právě jednu z těch potvůrek, vypadá dětinsky, ale na tom skutečně vůbec nezáleží. Herní obrazovka se sestává z takového bludiště, kde vidíte některé krychličky tvořící právě toto bludiště očíslované, jiné takové popraskané, další tam nejsou a místo nich je na zemi jen prach, který se však když po něm projdete, mění na zed etc. A vy nacházíte po zemi rozházené pomůcky, kterými můžete tyto překážky překonat. Je ale důležité si uvědomit, že všechno musí jít postupně- jeden špatný tah a jdete k ledu.

Hra je ale rozdělena do levelů a každý pátý level obdržíte jakýsi kod, který pak můžete použít v menu a ten vás vrátí do posledního 5. v pořadí levelu.Grafika hry je na takové, no, u logických her klasické úrovni a zvuky ve hře jsou a je jich přesně tolik, kolik jich má být, takže si nijak nestěžuji a tuhle hru vám vřele doporučuji

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 4 =

Radek Tomášek | 05.11.05 v 22:55

Link uz je opet plne funkcni, omlouvame se vsem, kterym se nepodarilo stahnout tenhle kousek v plne parade...

Je porte la chance | 24.02.03 v 13:40

kdo se nechal nachytat... je to prima vtip. jinak to má dobrou stahovatelnost. ještě by to ale chtělo ten zdrojový soubor, kam mne odkazuje ten shortcut... ach jo... Až to bude, rád si to stahnu...

Drzka | 08.01.03 v 16:13

Tahle hra se zdá super, ale to jen do chvíle, než si ji takové důvěřivé trdlo - Já chce stáhnout a zahrát... :(

abcd123 | 24.12.02 v 20:28

je to fuj jak ten hnůj

Roman | 05.12.02 v 07:58

moc rád bych si the pickles zkusil, ale pořád je tam jen shortcut

pavel | 03.12.02 v 20:10

Hmmmm........to je fór

Jana | 29.11.02 v 12:17

odkaz opraven, lec stahuje se stale jen shortcut :-(

Hynek Žalčík | 27.11.02 v 20:49

Au, sorry :( Uz je to opravene

Alnagon | 27.11.02 v 10:46

nějak to je špatně nalinkované a nejde to stáhnout


galerie