recenze

Lode Runner X

Lode Runner X

S remaky klasických titulů se v poslední době doslova roztrhl pytel, a tak se nesmíte divit, že vám i dnes přinášíme kousek, který si za vzor bere jednu z legend. Tentokrát se jedná o Lode Runner a jak se autorům dílo podařilo, si rozebereme na několika následujících řádcích.
Lode Runner! Že vám to nic neříká? V tom případě jste nikdy nehráli jednu z nejzajímavějších her, co kdy spatřila světlo světa. Úkol byl velice prostý. S jistým panáčkem jste se ocitli v malém labyrintu a s velmi omezenými prostředky jste museli sesbírat potřebné předměty. Restrikcí prošel hlavně váš pohyb (nemohli jste skákat), takže jste museli spoléhat na předměty, které jste nalezli a pomocí nich se dostat do nepřístupných oblastí.

Ještě si to nevybavujete? V tom případě bude nejlepší, když si představíme konkrétní příklady. Na našem serveru máme takových her několik desítek, mě osobně se jich líbilo pouze několik z nich. Patří mezi ně například výborné N, neméně skvělá Bananarama či King's valley 2. Věnujme se ale dnešnímu tématu. Lode Runner X patří právě do této skupiny her. Vyplývá z toho mimojiné to, že si pořádně potrápíte své mozkové závity. Připraveno je pro vás mnoho úrovní a v každé z nich půjde o to, sesbírat potřebné předměty a dostat se v pořádku do bezpečí. Občas bude potřeba převést jednoho ze soupeřů, kteří se objeví ve vašem levelu. Velmi mě potěšilo, že tito oponenti nemusí být tvořeni jen umělou inteligencí, ale že si v menu lze pohrát s možností multiplayeru. A hrát lze skutečně plnohodnotnou akci jak po lokální síti, tak i po internetu.

Levelů je připraveno více než dost. Bude-li se vám přesto zdát jejich počet jako malý, nevěšte hlavu. K dispozici je i level editor, takže jste-li trochu kreativní, jistě si vytvoříte úrovně nové. Možností je skutečně více než dost a záleží už jen na vás, jak je využijete. Já osobně titul nemohu nic jiného, než jen doporučit.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 5 =

Berann | 20.08.07 v 00:25

zkus použít hledající mašinu, http://www.freegame.cz/in.php?action=najdi a zkus tam dát pro dvě osoby na jednom pc, tahle věcička dost dobře funguje, sám jí na takovýhle věci taky používám :-) Freegame Rulezzz!!!

Manfred | 19.08.07 v 22:17

Hele nevite nekdo jak se menuje ta hra, je to neco podobnyho jako tohle ale hrajete za carodeje! Je tam multiplayer pro dva hrace na jednom PC... Pls odpovezte na e-mail ;)


galerie

Lode Runner X Lode Runner X Lode Runner X Lode Runner X Lode Runner X