recenze

Clockwiser

Clockwiser

A máme tady další remake jakési prastaré logické záležitosti, která z vás se svými sto levely zaručeně vyždíme maximum. To samozřejmě za předpokladu, že vás v brzké době neomrzí, což je tentokrát bohužel více než pravděpodobné.
Jako mnoho titulů z posledních dní, i Clockwiser zápolil o svých dvacet minut slávy v soutěži Retro Remakes 2006 - jedná se o tři měsíce vyvíjenou variaci na jakousi Amigáckou pecku, odehrávající se ve dvou obrazovkách, z nichž jedna z nich (ta napravo) slouží jako předobraz k té druhé, aby si ve finále byly podobné jako vejce vejci. Zatímco v prvních levelech vidíte potřebné kroky po pár vteřinách, závěrečná kola si pochopitelně žádají nemalý kousek fantazie a trpělivosti. Jednoznačnými plusy Clockwiseru je stylově zpracovaná audiovizuální stránka a přiložený editor, ovšem hra samotná může brzy působit tuctovitě a stereotypně.

Clockwiser bych s klidem doporučil všem, kteří upřednostňují Berušky či Sobokan třeba před takovými Bulánky. V opačném případě o downloadu totiž není třeba vůbec uvažovat...

stáhnout hru
Jesterka

autor
/ Jesterka

Skóre

70 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 2 =

Marian | 18.09.06 v 11:16

Souhlas :)

Mečislav Kozel | 18.09.06 v 10:56

Takhle nějak si představuju pořádnou předělávku. Od originálu se to příliš neliší, není tam moc serepetiček navíc.


galerie

Clockwiser Clockwiser Clockwiser