recenze

Reactor 09

Reactor 09

Útěk z vězení je situace, o kterou se pokusí během svých pobytů ve vězení několik vězňů a některým se to dokonce i podaří. O něco podobného se musíte pokusit i v dnešní gamesce, protože hrozí menší katastrofa. Nebudete v tom ale sami.
Žánrově se jedná o adventuru z dílny Fallen Angel Studios, respektive jednoho jejího člena, Bernieho.Vaším úkolem je pak samozřejmě vyřešit několik hádanek a dostat se tak z vězení. Jmenujete se Clyde a ve vězení jste odsouzeni za vraždu. Shodou okolností jste ale i jaderný inženýr a za svůj život jste stihli postavit několik jaderných reaktorů. Jeden z nich se nachází poblíž vašeho vězení, ovšem shodou nešťastných náhod dojde k výbuchu a vás to velice nepěkně izoluje. Hrozí ovšem, že dojde ještě k většímu neštěstí, a tak je na vás celé to jaderné monstrum vypnout. Nebudete v tom ale sami. Pomocnou ruku vám podá zpočátku polomrtvý důstojník, kterého výbuch onoho reaktoru málem poslal na onen svět. Protože se jedná o adventuru, bude potřeba vyřešit spoustu hádanek a puzzlů. Jejich obtížnost ale není tak závratná, a tak si myslím, že se do finiše nakonec podíváte všichni.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =

Petra | 12.06.07 v 20:55

Prosim pomozte, ja se sekla hned na zacatku, asi jsem blba nebo nedavam tu anglinu..jak mam opravit to "measuring device" nevim jak nastavit ty cisla

RENDA | 05.02.07 v 03:58

NA TEN BOX VEDLE VÝPARNÍKU POUŽIJ VYSÍLAČKU(NEBO NA SEBE- TED NEVIM JISTĚ ALE JEDNO JE URČO SPRÁVNĚ), ŘÍDÍ TO TEN COS HO NAŠEL NA HAJZLU

wendy | 05.02.07 v 03:53

jé super taková blbost a já na to zaboha nepřišla, chybělo mi pouze zavolat do tý vodárny :) tak díky mooc

Mademan | 02.02.07 v 00:59

Potřeboval bych poradit co mám dělat u opravy zařízení reaktoru na výrobu páry.
Vím že mám nějak pohnout s jeřábem a furt mele něco o tom že se to ovládá přes počítač ale u toho mi jen zopakuje že to nevyrábí páru!!!

magog | 23.01.07 v 20:27

Vodu z kbelíku nalij přes záchodový dveře,vyleze ven chlap z ochranky.Chladit budeš reaktor,ale urččitě ne kbelíkem s vodou :-)) Na to bude zapotřebí zprovoznit 2 vodní pumpu,kterou ovšem rozjedeš teprve po telefonickym rozhovoru (z control room) s vodárenskou společností,jejíž číslo zjistíš u spínačů vodních pump.Dál už to zvládneš sama :-))

wendy | 13.01.07 v 00:01

prosím o radu. jsem na konci a prostě dál už nevim. všechno mám připravený jen nevím co a jak s tou vodou v kyblíku. zkoušela jsem ji nalít kamkoliv ale nic.něco musím zchladit ale netuším co. tak jestli někdo víte poradte.

artman | 30.12.06 v 16:23

fidas: Myslíš hned ze startu?

fidas | 29.12.06 v 14:39

Jak se dostanu ven po tom zemětřesení?


galerie

Reactor 09 Reactor 09 Reactor 09

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce