recenze

Ice Breaker

Ice Breaker

Perfektní logický rychlík je pro dlouhé zimní večery ideální volbou, Ice Breaker přichází s jednoduchými principy, skvělým zpracováním a výtečnou hratelností. Pokud se tedy chcete výborně bavit, ale zároveň namáhat logické myšlení, nač ještě čekáte?
Jako jeden z prvních počinů z nedávno vyhlášené soutěže se zimní tématikou pořádané serverem yoyogames, přichází nenápadný, avšak naprosto perfektně zpracovaný logický rychlík Ice Breaker.

Princip hry je velmi jednoduchý, v podstatě se jedná o jakousi variaci Pipemanie. Vaším úkolem bude pospojovat potrubí tak, aby se mohla teplá voda dostat od zdroje do všech trubek. V některých situacích je nutné původní potrubí přerušit, nicméně teplo, které je již v ostatních trubkách nezanikne a tak jej můžete použít pro jeho další šíření. Ve většině levelů je k dispozici jeden jediný zdroj, ale jsou i situace, kdy je zdrojů více, každý je však napojen do jiného okruhu, přičemž tyto nejsou vzájemně propojeny. Postupem času se setkáte i s různě poškozenými trubkami či jinými překážkami, kdy budete muset využít všelijaké nástroje; ty získáte v daném levelu po propojení trubek.

Jak budete zdolávat jednotlivé úrovně, bude stoupat jejich obtížnost, vše je perfektně odstupňované, takže nehrozí situace, kdy předešlý level dokončíte za 5 vteřin a u následujícího si nebudete vědět rady. Toto všechno je podpořeno hezkou grafikou, efekty a muzikou. Ice Breaker je skutečně impozantní záležitost, u které se rozhodně nudit nebudete. Nebál bych se jej označit za jednu z nejlepších gamemakerovek, které kdy byly vytvořeny.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 3 =

MALA | 16.04.08 v 16:46

poraďte, jak se zmocním nářadí a jak náhradních součástí, čím je označím, abych je mohla použít a jak se jich zase zbavím?

COBRA77 | 14.12.07 v 11:36

kdy se tu objeví naka pořadna akčí hra ?,,??


galerie

Ice Breaker Ice Breaker Ice Breaker Ice Breaker Ice Breaker

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce