recenze

Flipside of the Divine

Flipside of the Divine

Po dlouhé době máme tu čest se hrou, které slovo originalita není cizí. Pomozte hlavnímu hrdinovi zdárně dojít k cíli. Výjimečná 3D plošinovka s logickými i akčními prvky, která by vám rozhodně neměla uniknout.
Většina z nás si pod pojmem 3D plošinovka představí trojrozměrný remake klasických máriovek, ale házet Flipside do stejného pytle by byla obrovská chyba. Vaší snahou by mělo být dosažení portálu, kterýžto vás přesune do dalšího levelu, na tom by nebylo nic neobvyklého. Jenže se svým hrdinou se pohybujete po dlaždicích levitujících kdesi vysoko v oblacích, takže stačí jeden neopatrný krok a je z vás parašutista bez padáku. Navíc ne všechny dlaždice jsou pevné, takže je musíte buďto obejít nebo přeskočit, pokud není možná ani jedna varianta, nezbývá nic jiného, než povolat na pomoc svého věrného přítele. Kdo by čekal roztomilého psíka bude asi zklamán, neboť oním přítelem je tentokráte opeřenec, zřejmě orel či sokol. S pomocí opeřence převracíte dlaždice tak, abyste mohli bezpečně pokračovat dále, ale pozor vždy se otočí 5 dlaždic takže si musíte dát velmi dobrý pozor, ze kterého místa ptáka vypustíte. Jakmile si zvyknete na princip hry, bude vám vše připadat jednoduché, to se však změní v momentě, kdy se objeví první nepřátelé otáčející za sebou dlaždice, čímž vám znemožňují cestu dále.

Zpracování je na velmi dobré úrovni, ačkoliv jistá optimalizace by určitě nebyla na škodu, nicméně i tak se jedná o vcelku hezky vypadající a hlavně dobře ovladatelnou hopsačku. Hra není nijak extrémně dlouhá, přesto vám však na nějakou tu hodinku vydrží, je to částečně díky vyšší obtížnosti. Budete-li ale trpěliví a hlavně vynalézaví určitě se vám podaří zdolat všechny úrovně.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 3 =

kean01 | 06.04.08 v 18:46

uz sem to rozbehel... ael musel sem to stahnut z webu strategyinfromer.com tusim

kean01 | 06.04.08 v 18:11

skusal sem to 3 krat a stale nic... dotaha a hned pri otvoreni chybu struktury archivu...

hub081 | 06.04.08 v 17:42

Zkoušel sem to otevřít jak v raru tak i v jiných nástrojích a vždy se vše chová normálně zkus si to ještě jednou stáhnout. Je možné že ti při stahování vypadlo mnoho paketů.

kean01 | 06.04.08 v 13:38

po stahnuti mi archiv nejde otevret ... mozete mi help


galerie

Flipside of the Divine Flipside of the Divine Flipside of the Divine Flipside of the Divine Flipside of the Divine

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce