recenze

Diamond Hunter!

Diamond Hunter!

Pokud jste vždy chtěli vědět, jaké to je, mít všude kolem sebe nádherné blištící se drahokamy, pak je dnešní hra určena právě vám. Nemyslete si však, že získat takový poklad bude jednoduché, právě naopak.
Zajímavé spojení klasické plošinovky a logické hry, kde nejde o skákání, ale o přemýšlení. Vaším úkolem v dnešní hře bude sebrat všechny diamanty a běžet pryč k teleportu. Zní to prostě a jednoduše, avšak nenechte se zmást. K tomu abyste mohli pokračovat dále musíte nejen sesbírat všechny třpytící se kamínky, ale také řádně přemýšlet, cestu vám totiž kříží spousta kreatur a pastí. Většinu času budete před kreaturkami utíkat, pokud však seberete modrý drahokam, jenž vás obdaří nezdolnou silou, můžete se pokusit postavit se potvorám, ale jen omezeně. Ačkoliv se jedná o plošinovku, tak si dnes nezaskáčete, místo toho budete muset využívat různých teleportů, výtahů, bedýnek a žebříků. Celkem je pro vás připraveno deset vcelku obsáhlých úrovní, které se liší jednak svou velikostí a jednak složitostí. Zpočátku se hrou postupuje bez problému, ale velice brzy začne přituhovat, konkrétně 3. úroveň je už docela obtížná.

Grafika je sice relativně chudá, hlavně barev mohlo být více, leč svůj účel plní. Hudba není špatná, ale bohužel hraje jen v menu, zvukové efekty jsou naproti tomu vydařené a docela efektně napomáhají atmosféře. Kladem je rovněž opravdu malá velikost archívu vzhledem k rozsáhlosti hry.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 5 =


galerie

Diamond Hunter! Diamond Hunter! Diamond Hunter!