recenze

Retro raider

Retro raider

Chtěli byste si zahrát nový díl Tomb Raidera? Pak mám pro vás naprosto skvělou zprávu. Již nemusíte na nic čekat, neboť nové dobrodružství vnadné archeoložky je zde! Připravte se na spoustu přeskakování, divoké fauny a flory a mnoho dalšího.
Lara Croft je zřejmě nejznámější hrdinkou v celé historii počítačových her, a nenalhávejme si, že je to jen díky jejímu bujnému poprsí. Tomb Raider prostě a jednoduše byla, je a snad i bude velmi dobrá hra, která ač má i nějaké ty slabší místa, se zapsala do podvědomí mnoha hráčů. Retro raider: Lara Croft's Cross Quest, jak zní plný název hry, nás opět vrhne do spárů divočiny. Lara se tentokráte pokouší získat do svých soukromých sbírek nový artefakt, kterým je zlatý kříž. Cestou bude muset projít džunglí i rozlehlými podzemními prostory, bude skákat, šplhat, běhat a v neposlední řadě také bojovat. Vybavena svými věrnými pistolemi se utká tváří v tvář rozličným živočichům, netopýry počínaje a vlky konče.

Jak je patrno z obrázků, o žádný next-gen počin se nejedná, ale to není důvod ke smutku, neboť co hra ztrácí v grafice, bohatě dohání v hratelnosti. Pokud tedy pomineme technické zpracování, které ovšem bylo záměrem, pak má hra jen jediné negativum a tím je herní doba, průměrnému hráči vydrží hra zhruba 30 minut a to je docela málo. Na druhou stranu archív se hrou zabírá pouhopouhých 520kB, takže si ji mohou stáhnou skutečně všichni. Proč tedy ještě čekáte a nehrajete?

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 2 =

Wes Parmalee | 19.08.08 v 12:05

Hmm, tak je je hodně nepovedený klon Pitfallu!


galerie

Retro raider Retro raider Retro raider Retro raider Retro raider

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce