recenze

The Extacy

The Extacy

The Extacy je nadprůměrná arkádová hříčka, která spíše než na krásné technické zpracování vsází na hratelnost a originalitu. Pokud chcete vědět jak to dopadlo, nezbude vám nic jiného, než si hru stáhnout a zahrát.
The Extacy je zajímavá hříčka, která (a to je opravdu patrné) nevsází na technické zpracování, nýbrž na povedenou hratelnost a v neposlední řadě také na originalitu. Nutno poznamenat, že to se jí do jisté míry také daří. Takže o co tu vlastně jde? Máme tu míček, který se odráží od plošinky a máme tu také zlaté penízky rozházené různě po aréně.

Chytřejší z vás si tyto dvě skutečnosti spojili v celek, který je ihned jasný. Míčkem musíme „srážet“ veškeré penízky a přitom dát pozor na všudypřítomné symboly lebky, které pro hráče znamenají smrt. Technické zpracování je sice tragické, nicméně u hry podobného typu není rozhodující. Pokud se rádi bavíte a máte rádi originální tituly, stahujte!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 3 =

Nosi | 24.02.07 v 10:46

Cetls recenzi? Je to v ni jasne napsane; "Míčkem musíme „srážet“ veškeré penízky a přitom dát pozor na všudypřítomné symboly lebky, které pro hráče znamenají smrt."

Takze good luck a snad uz to pujde :-)

luka1wolf | 24.02.07 v 09:16

Ja te hre nerozumim je to nejake silene help me pls!!!


galerie

The Extacy The Extacy