recenze

Super Mario Greetings

Super Mario Greetings

A další přírůstek do rodiny. Tentokrát vás budou ohromovat tlačítka všeho druhu. Červená, modrá i žlutá. Mario bude muset najít správnou kombinaci, s jakou lze přeskákat až k samotnému cíli. Každopádně to nebude věc lehká, ale vy si jistě cestu najdete.
Začínáme v pěkném prostředí plném houbiček a zelených trubek. Sem tam na vás vyskočí nějaká ta goomba, ale v téhle mariovce nepřátelé nejsou příliš velkou prioritou. Spíše zde jde o správnou kombinaci tlačítek. Záleží na tom, kdy které zmáčknete a zda je nastavíte na pozici On nebo Off. Od toho se pak bude odvíjet vaše další cesta. Rozhodně tady existují dvě varianty, ta lehká - když se trefíte, nebo ta těžší - když minete správný účel tlačítka. Opravdovým oříškem jsou časové spínače. Ty jsou vskutku nepříjemné. Obzvláště, když Mario ztratí pevnou půdu pod nohama. Do toho všeho vám bude hrát příjemně dynamická hudba. Takže se máte na co těšit.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 2 =

lucas | 04.10.07 v 00:41

ou nimguem me barra no narutoeu so o quba quententar entrar vai sesparrama vale bro meu chapa da ora tocontigo muleque doido boto fe em tu valeu mano pode cre me chama de kiba e meu cachorrin de acamaro porque eu so visioooooooooooooooooem naruto vententar barrar que vai sesoarramar kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkse nao esparrama meu juts ta por fora juts quatro patas


galerie

Super Mario Greetings Super Mario Greetings Super Mario Greetings

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce