recenze

Fu-Bu-Ki

Fu-Bu-Ki

Co se skrývá za podivným názvem Fu-Bu-Ki? Odpověď je jednoduchá – jedná se o na první pohled zajímavé dílko, které na hráče útočí perfektní technickou stránkou, originalitou a dlouhotrvající hratelností.
Originalita. Prvek, který na herním poli už dávno nesklízí takovou úrodu jako v dřívějších letech. Přesto se několik netradičních kousků najde měsíčně hned několik, což dokazuje i naše dnešní hra. Fu-Bu-Ki je velice zajímavou hříčkou, která pochází od českého vývojářského týmu Myasoft. Jedná se o originální dílko, jenž prověří hbitost vašich prstů a rychlost logického myšlení.

O co vlastně jde? Při spuštění hry na vás vybafne jakési kolo, kolem jehož osy se nachází tři stále se měnící kostky. Tyto kostky po nějakém čase padají směrem dolů – hráč má za úkol dát vedle sebe co možná největší počet kostek stejné barvy. Možné kombinace jsou tři a více kostek stejné barvy v řádku, nebo čtyři kostky ve čtverci. Pokud si to dost dobře nedokážete představit, doporučuji vám nahlédnout do obrázků.

Technické zpracování Fu-Bu-Ki je na obstojné kvalitativní úrovni. Grafika je roztomile barevná, zvuková kulisa je jedním slovem perfektní – v závislosti na hudbě se dokonce mění pozadí hry. Nejdůležitějším faktem ale pořád zůstává hratelnost, která je v tomto případě naštěstí výborná…

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 4 =


galerie

Fu-Bu-Ki Fu-Bu-Ki Fu-Bu-Ki

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce