recenze

Frozen Fruits

Frozen Fruits

Kulička se už mnohokráte stala hrdinou počítačových her. U následující pařbičky bude v roli ničitele, kde se bude snažit zničit čtvereček s ovocem. Průměrné technické zpracování je z části vylepšeno nadprůměrnou hudbou. ;)
Nedávno jsem narazil na hru jménem Frozen Fruits. Jedná se o žánr her logických. Na jednom nejmenovaném zahraničním serveru jsem si přečetl opravdu kladnou recenzi, tak jsem si řekl, že by nebylo špatné trochu prošťourat mozkové závity a hru jsem stáhl.

Abych zde popsal styl této hry. Kutálíte kuličku. Ve výběrovém kole zajedete do trubky označené hvězdičkou a dostanete se do kola, kde využijete své schopnosti. Hra je velice barevná a na barvy se klade důraz, mají tady totiž svůj význam. Vždy máte za úkol zničit čtverečky označené nějakou barvou a ovocem. Problém je v tom, že vaše kulička musí mít stejnou barvu, jako již zmíněný čtvereček. Toho docílíte tím, že svou kuličku nasměrujete na kosočtverec označený vaší právě potřebnou barvou. Možná trochu složité říkáte si, ale nevěřte tomu.

Grafická stránka hry je velice striktní. Pozadí je jen jedna barva, k tomu pár čtverečků s banánem a s lebkou, toť vše. Co se týče hudby a zvuků jsem znechucen. Občasné klapnutí kuličky o stěnu, tomu bych neříkal zvuky. A hudba? Pro někoho možná pěkná na poslech. Mě to spíš přišlo, že ji dělal německý diskofilní pubescent. Raději se zde poohlédněte po něčem kvalitnějším.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 2 =


galerie