recenze

Moofia

Moofia

Dneska tu pro vás máme opět jednu zajímavou gamesku. Vaším hlavním úkolem bude zlikvidovat několik zvířátek a zaručuji vám, že se rozhodně nudit nebudete. Pro každé zvířátko je navíc připravená zajímavá lokace. Minimálně za zkoušku tedy nic nedáte.
Jak se zdá, střílení zvířátek se stává ve hrách velice oblíbeným tématem. Ne jinak je tomu i ve hře Moofia. Ovšem v této hře je na výběr zvířátek hned několik. Prasátko, ovečka, slepička a krysa. Ke střílení užíváte kravských vemen. Graficky je hra zpracována velice nápaditě. Ke každému zvířátku je přirazena jiná lokace. Pro krysu město, pro prase přístav atd.. Zvuky hra příliš neoplývá. Slyšet jsou zde pouze výkřiky střelených zvířat a zvuk mačkajících se vemen. A zajímavost na konec. Při hře se vám sčítá vaše skóre. Na konci hry můžete poslat toto skóre pěti svým přátelům a můžete se vesele překonávat. Hra rozhodně není dělaná pro ochránce zvířat, ale chvilku zábavy si s ní užijete.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 3 =

Hynek Žalčík | 02.02.02 v 12:30

To víte, občas člověk chybičku udělá ;-) Souhlasím, že je to skvělá hra..

Honca | 01.02.02 v 23:05

No to je dost, tak bezvadna hra a takhle ji zkazit nazev:-)!!

Hynek Žalčík | 31.01.02 v 23:14

Velice se omlouvám, název hry jsem upravil.. Za špatný název se omlouváme, samozřejmě máte pravdu. Když kvalitní server, kvalitní všechno. Děkujeme!

Honca | 31.01.02 v 22:17

neznám hru z názvem Moofie!!! A podle screenshotu a popisu to vypadá na hru s názvem Moofia. Když už kvalitní server, tak už kvalitně všechno:-))


galerie