recenze

BlockCad 2

BlockCad 2

Stavění z Lega je u mnoha lidí populární i ve vyšším věku, no ne mnozí si mohou dovolit tolik kostiček, aby je to uspokojilo a tak se musí smířit s tím, že toho moc nepostaví. Naštěstí je tady BlockCad 2, s nímž není žádný problém postavit z Lega cokoliv!
Hračka oblíbená dětmi po celém světě, a to nejen dětmi. Sousta variací, volnosti a možností. Stačí mít jen skvělý nápad. Ano, tušíte správně, bavíme se o hře LEGO. Ještě jako malý kluk jsem doma měl spoustu kostiček, a tak jsem si mohl postavit co chci. Ale co potom, když došly kostičky? Nezbývalo nic jiného než se smířit s tím, že to nepostavím. Tomu je ale nyní konec! Ptáte se, jak je to možné? Samozřejmě díky hře BlockCad 2! Tato hra vám umožní stavět si z Lega co si budete přát a také k tomu máte neomezené možnosti. Několik desítek druhů kostiček na výběr, barev kolik si jen vzpomenete a můžete použít neomezené množství kostek. Stavíte na obdélníkový základ. Vše si můžete jakkoliv natáčet, přibližovat, oddalovat. Základ si můžete libovolně zvětšit, to záleží pouze na vás a na tom co chcete postavit. Poud patříte mezi lidičky co si rádi hrají nebo hráli s Legem, pak je volba již rozhodnuta.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 4 =

Mc.KiD | 22.08.08 v 10:20

LOL kuli takym blbostem se tu hradate XD omg co ste za potepy

Wewo | 17.02.05 v 19:02

Jedná sa o LEGO, nie o CHEVU! CHEVA MA v tych cuplikoch (tam kde ma lego napisane LEGO) dierky, a toto nema. Skus si pozrieť všetky kocky, a uvidíš, že je to LEGO!!!

| 08.12.02 v 16:18

Jen bych upozornil že se jedná o CHEVU o stavebnici CHEVA!!!!

Adam | 02.03.02 v 17:14

Čest všichni co tyto hry mají rády a aď to skusí úúúúúúúplně všichni


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce