recenze

Halloween Night. Pumpkin Match

Halloween Night. Pumpkin Match

Téměř každé malé dítě ví, že k halloweenu patří neodmyslitelně dýně a nejrůznější monstra či strašidla. V téhle hříčce uvidíte hned oboje najednou a to ještě v jednom. Dýně s čarodějnickou čapkou, frankensteinské dýně nebo dýně ďáblíky. A to vše poskakující na hřbitově.
Dýně jsou vyvedené ve 3D a náramně jim to sluší. Jsou neposedné a neuvěřiteln vesleé. Kdo by se jich bál? Každá z nich vlastní jendo políčko v hrací ploše. Vaším úkolem je přehozením dvou souosedních dýní vytvořit trojičku stejných. Ty prasknout a na jejich místo nahopsají jiné. Je to velmi působivé a mnohdy to na tváři vzbudí úsměšek. V pravé části obrazovky se vám ukazují tzv. Souls nebo – li duše. Sloupeček musí dosáhnout vrcholu dříve než časový sloupec. Pokud se vm to podaří, duše se vám připočítají k celkovému skóre. Jakmile se vám podaří dosáhnout určitého počtu duší, což po každé části levelu uvidíte ve vodorovné liště, přecházíte do dalšího úseku hry, kde na vás pokaždé čeká něco nového. Například bonusy ve formě bombových dýní a spoustu jiného. Hra bývá velmi napínavá, když nemůžete nalézt odpovídající dvojici a čas vám utíká mezi prsty. Do toho bude hrát parádní hudba, která se k poskakujícím jedincům dokonale hodí. Pobavte se a oslavte halloween, i když jsme v České republice.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 5 =

PavelH

PavelH | 05.10.16 v 12:18

Skvělá hra.

Petosko

Petosko | 02.04.16 v 00:55

tyhle hry mám nejradši :)


galerie

Halloween Night. Pumpkin Match Halloween Night. Pumpkin Match Halloween Night. Pumpkin Match Halloween Night. Pumpkin Match Halloween Night. Pumpkin Match