recenze

Stick Soldiers

Stick Soldiers

Mnoho zábavy v jednoduchém kabátku – zaručený způsob, který na hráče platí. Tohoto receptu se drží i hra Stick Soldiers, jenž krom zmíněného nabízí kvalitní bojové souboje i ve vícero lidech. Vítězem bude jen ten, kdo přežije…
Také máte rádi jednoduché hry poskytující tuny zábavy? Pokud ano vytrvejte chvíli a přečtěte si o této kouzelné hře. Jak možná název napovídá, jedná se o hru kde se bude nějakým způsobem bojovat. Rozhodně nebudete zklamáni. Tuto hru neproplétá žádný příběh, alespoň jsem si žádného nevšiml. Jednoduše ovládáte postavu vojáčka v jedné z mnoha přítomných map a snažíte se zabíjet ostatní vojáčky. Jak zabíjíte, tak vám postupem času přibývají vyšší a vyšší hodnosti až to dotáhnete na Fragmeistera, to znamená, že jste vyhrál mapu. Fragovat můžete několika zbraněmi od pistole, přes ruský kalaschnikov až po Flak Canon. Co se týče grafiky, tak nečekejte žádné 3D kouzla. Je opravdu jednoduchá, ale kouzelná je stejně. A zvuky? Ty jsou absolutně postačující, zbraně od sebe rozeznáte a co více si přát? Prostě a jednoduše je tato hra opravdu skvělá a byl by hřích si jí nezahrát.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 3 =

majo | 03.02.06 v 17:44

ako sa to da hrat pre dvoch? na jednom pocitaci myslim.

majo | 03.02.06 v 16:57

ako sa to da hrat pre dvoch? na jednom pocitaci myslim.

Beastly | 26.10.05 v 11:37

Ja jsem si kdysi stahnul z netu
Stick Soldiers 2 z mnoha alternativami. Napr.: Stick Soldiers 2: Napoleonic Soldiers,
SS2 : Half Life. Kazdy ten mod ma jine mapy, zbrane. Ja jich mam asi 8. A kazdej je supr. Muzete si je stahnout na www.whitespaceunlimited.com.
Nachazi se tam aj Stick Soldiers 3, ale neda se stahnout. Je tam jen recenze. Mozna neni dodelany.

Adamer | 24.10.05 v 19:23

ako sa da hrat na dvoch?gamepad mam .skusal som vsetky tlacidla ale nic.pomozte mi!!!

Duke Nick | 08.02.03 v 13:31

Víte, že ve Stick Soldiers můžete v BMP souborech překreslovat, co vás napadne? Můžete upravit panáčky, zbraně atd.


galerie