recenze

Essence Child

Essence Child

Máte-li chuť na opravdu slušnou logickou hru, pak rozhodně čtěte dále. Je sice lehce stereotypní, přesto svým námětem a celkovým úkolem se nemá za co stydět. Máte k dispozici tři kuličky a vaším úkolem je dostat každou na to správné místo.
Na několika následujících řádcích se nyní pokusím trochu specifikovat celkový úkol. Jak jsem již v perexu naznačil, bude se vše točit okolo třech kuliček. Ty jsou zde v barvách zelené, červené a modré (RGB). Úkolem pak je dostat každou z nich do příslušné jamky. Věřím, že každý z vás pozná tu správnou. Zpočátku půjde vše jako po drátkách. V čím pokročilejší fázi se ale budete nacházet, tím víc začne přituhovat. Doporučuji proto úvodní tutoriál projít opravdu důkladně. Zádrhelů zde bude skutečně více než dost.

Bohužel počet levelů není nějak závratný. Prostředí je navíc dosti stereotypní. Vše je naštěstí vykompenzováno přiloženým level editorem. Budete-li mít tedy pár minut volna, doporučuji i tuto možnost vyzkoušet. Jen pro doplnění uvádím, že hnacím motorem celého projektu je Game Maker. A je vidět, že autoři v něm nejsou žádní zelenáči.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 3 =


galerie

Essence Child Essence Child Essence Child

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce