recenze

Tut's Test

Tut's Test

Povedená logická gameska jistě potěší všechny ty, kteří si rádi lámou hlavu nad zdánlivě jednoduchými úkoly. Projdete testem stavitelů pyramid, nebo shoříte již na první nenápadné úloze?
Na chvíli se přesuňme o mnoho tisíc let zpět až do starověkého Egypta, do období výstavby obrovských pyramid. Jako stavitelský učeň se rozhodnete vstoupit do služeb faraona, musíte však složit zkoušku z logických základů – a ta je předmětem dnešní gamesky. Čeká vás celkem 11 zapeklitých levelů, v nichž i jediná chybička může zapříčinit vaše selhání.

Cílem hry je pomocí hnědého hranolku přesunout vybraný objekt z červeného čtverečku do zeleného. Herní pole je tvořeno spoustou čtverečků zkombinovaných s překážkami. Musíte tak umně využívat tvary vašeho hranolu, abyste se vyhnuli všem nástrahám. Často záleží také na rychlosti vašich prstů a umění správného odhadu. Pokud chcete test zvládnout na výbornou, musíte vše zvládnout za určitý počet pohybů – a to skutečně dokážou jen ti nejlepší. To je výzva, co říkáte?

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 2 =


galerie

Tut's Test Tut's Test Tut's Test

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce