recenze

Tropical Fish Shop: Annabels Adventure

Tropical Fish Shop: Annabels Adventure

Kdo má rád mořský svět a hlavně jeho živočichy, ten si určitě nemůže nechat ujít tuhle hříčku, kde se setká s různobarevnými rybkami, kraby, chobotnicemi, úhoři a se spoustou jiných zvířátek. Pojďte a zahrajte si tuhle jednoduchou přesmyčku, určitě se nebudete nudit.
Jakmile hru spustíte, objeví se malé intro, které si můžete buďto přečíst, jste-li znalí angličtiny, nebo přeskočit. Pro ty, jež se nechtějí zabývat zdlouhavým čtením, mám jednoduchý návod. Na hrací ploše jsou zvířátka, zpočátku jen pár druhů. Vaším úkolem je přesmýknutím dvou sousedních živočichů vytvořit nejméně trojici stejného druhu. Pokud se vám podaří více, nebude to ke škodě, ale naopak. Mezi zvířaty jsou umístěny bublinky. Ty jsou nesmírně důležité, protože vám dodávají kyslík, jehož zásoba se krátí v dolní liště. Uvědomte si, že jste tady v roli potápěče, a ten dýchat potřebuje. Level končí, když nasbíráte požadované počty živočichů, které uvidíte vlevo. Mezi levely se objevují i mezilevely, které bývají zpravidla ve formě pexesa. Hříčka je výborně graficky zpracovaná, bude se jistě líbit zejména dětem. Navíc si poslechnete nenáročnou hudbu, která tvoří pěknou kulisu.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 2 =

PavelH

PavelH | 04.10.16 v 07:21

Výborná hra.

Alena | 19.11.13 v 20:43

bohužel hra nejde spustit,zkoušela jsem to na různých hrách ,ale nejde nikde.


galerie

Tropical Fish Shop: Annabels Adventure Tropical Fish Shop: Annabels Adventure Tropical Fish Shop: Annabels Adventure Tropical Fish Shop: Annabels Adventure Tropical Fish Shop: Annabels Adventure