recenze

Ant Attack Remake

Ant Attack Remake

Že by se s remaky Ant Attacku v poslední době roztrhl pytel? Ne, nebojte se, zatím nic takového nehrozí. Dnešní kousek jsme si nechali schválně až po titulu Ant Attack PC, protože aktuální počin nabízí téměř vše, co bylo k vidění minule a samozřejmě i něco navíc.
Vezměme to hezky popořadě. Původní Ant Attack jsme mohli hrát pěkně na osmibitech. Před necelými dvěma roky jsme vám přinesli první z remaků, který byl zasazen kompletně do 3D prostředí. Pokud se vám hra líbila, ale chyběla vám původní 2D rozměr, jistě jste zajásali před pár dny, kdy jsme vydali další remake, které téměř dokonale napodobilo originál. No a dnes tu mámě opět něco pro fanoušky trojrozměrných hříček.

Základní námět samozřejmě zůstal naprosto stejný. Ovládáte sympatického jedince, který riskuje svůj vlastní život proto, aby zachránil uvězněné dívky ze spárů zlých mravenců. Ti se zde jen tak producírují a můžete si být jistí, že pouhým přihlížením se jich nezbavíte. Musíte opět použít jeden ze svých ničivých granátů, ovšem musíte si počínat tak, abyste při útoku nebyli příliš blízko cíle. Jinak by se vám to podepsalo na zdravotním stavu. Pokud bude okolí čisté, můžete vzít dívku a odnést ji směrem k poušti. Když totiž opustíte pevnost, mravenci na vás nemůžou a vy si tak můžete alespoň na chvilku oddechnout. Hra se skládá z mnoha levelů (všechny ve stejném prostředí) a výhra v každém z nich se vám přiblíží v okamžiku, kdy se vám podaří zachránit určitý počet dívek. Mějte na paměti, že mravenci na rozdíl od vás neumějí skákat a když se vypravíte na jednu z vyvýšených plošin, můžete v klidu promýšlet své další kroky. Nepřátelé se sice budou shlukovat kolem vás, ale zaručeně vám neublíží.

Pokud však čekáte, že oponenty vaše granáty definitivně srazí na kolena, pak vás musím zklamat. Jejich obnovovací „frekvence“ se neustále zvyšuje a i když zabijete jednoho, několik dalších se vždy opodál objeví. Na první pohled sice jde o nepříjemnou záležitost, na druhou stranu budete alespoň neustále ve střehu.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 4 =


galerie

Ant Attack Remake Ant Attack Remake Ant Attack Remake Ant Attack Remake Ant Attack Remake

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce