recenze

Monopoly

Monopoly

Monopoly, tak tato hra vyšla snad v milionu podání, ale i přesto vám přinášíme trochu lépe vytvořené Monopoly, koho baví kupovat ulice, hotely, nádraží či rád obchoduje s ostatními hráči, určitě nezaváhá a rychle stáhne tuto verzi známé deskové hry.
Jako deskovou hru jste museli hrát Monopoly každý, je tu snad někdo kdo ne? No možná, že se někdo najde, takže přeci jenom asi upřesníme o co zde jde. Takže Monopoly je hra podobná jiné hře, Dostihy a sázky, no vidíte, tuhle znáte stoprocentně. V Monopoly se ovšem neobchoduje s koňmi a nesázíte na dostihy, ale kupujete zde například ulice, nádraží, vodovody, nebo přístavy, když dáte dohromady určitou sadu (čtvrť), tak můžete vylepšovat tuto určitou čtvrť, což vám vynese více peněz, jestliže protivník šlápne zrovna na toto políčko.

Můžete samozřejmě směnit to, co se vám zrovna nehodí, za něco co ano, ovšem i soupeř musí souhlasit, hra je také vylepšena různými typy kartiček náhody, což hru opravdu velmi zpestřuje. Také nechybí jako u deskového Monopoly originální výběr figurek, zde nehrajete za normální panáčky, ale třeba za botu, loď či klobouk. :)

Jak už jsem řekl, tyto Monopoly se odlišují od ostatních slušnou grafikou, která se mi líbila, také je to přeci jenom jiný zážitek, když hrajete proti PC, než když hrajete deskovou hru, ale bohužel se jedná pouze o shareware, takže jako vždy, hoďka hraní a pak nákup či odinstalace, ale doufám, že vás to neodradí. :)

TATO HRA BYLA ODEBRÁNA

stáhnout hru
Baaac

autor
/ Baaac

Skóre

77 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 1 =

matias | 14.10.07 v 14:16

tato hra je casovo obmedzena co je skoda...


galerie

Monopoly Monopoly Monopoly Monopoly Monopoly

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce