recenze

Dave the Worm

Dave the Worm

Chcete si zahrát hru, kterou sami utváříte, nemá žádný cíl a přesto se budete bavit? Chcete z ničeho vybudovat složité bludiště, do kterého vpustíte červíčka a sledovat, jak projde přes všechny nástrahy, které jste mu přichystali? Pak jste tu správně.
Jak již bylo řečeno v perexu, tato hra nemá v podstatě žádný cíl a obtížnost celé hry závisí jen na vás. A o co tedy jde? Před sebou máte hrací plochu rozdělenou na mnoho malých čtverců, na kterých máte postavit bludiště. K tomu vám poslouží různé stavební kostky. Některé nic nedělají, některé změní gravitační pole bludiště a některé vás dokonce zabijí, když na ně váš červ spadne. Cože červ? Ano, "hlavním hrdinou" se zde stává červ, kterého vpustíte do bludiště, jakmile ho dostavíte. Jakmile vpustíte červa do bludiště, máte jen minimum možností, jak hru ovlivnit.

Jak vidno, jediná činnost, kterou v této hře děláte, je stavěni bludišť a sledování, jak se jimi váš červ protlouká. Velikou výhodou je to, že si můžete stahovat i bludiště z internetu a nechat se tak inspirovat pro stavbu vlastních bludišť. Ne, u této hry se opravdu nudit nebudete.

stáhnout hru
Zlatovous

autor
/ Zlatovous

Skóre

78 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 2 =


galerie

Dave the Worm Dave the Worm Dave the Worm

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce