recenze

Colonisation 3k2

Colonisation 3k2

Hru Člověče nezlob se! zná určitě každé malé děcko. Vesmírný počítačový klon této chytlavé pecky právě teď přichází na naše monitory. Postavme veselé figurky na správná hrací pole, hoďme kostkou a leťme společně za intergalaktickou zábavou!
Když jsem startoval dnešní kousek s názvem „Colonisation 3k2“, v mé hlavě oscilovala vzpomínka na starého Sida Meyera (nebo to byl Meyers?) s jeho polobožskou strategií Civilization. Při této představě jsem pln očekávání olizoval monitor, leč mé povrchní choutky zůstaly v jistém slova smyslu nenaplněny.

Ve velmi pěkném grafickém hávu k nám totiž namísto strategie přichází remake logické hry Člověče nezlob se! Autoři s německou důkladností naprogramovali opticky špičkově vypadající kousek, který sice není příliš inovativní, ale zato je hratelný. Herní pole bylo kreativně umístěno do vesmírného prostoru, ve kterém se - samozřejmě po výběru vlastních figurek - utkáváme s ostatními soupeři. Vesele si házíme kostkou a doufáme, že nám padnou vysoká čísla, díky kterým se posuneme mocnými skoky kupředu. Samotný princip Člověče nezlob se! asi není třeba rozebírat, prostě jen v kolech posunujeme své figurky a snažíme se je dopravit co nejrychleji a nejbezpečněji do prostoru, kde nemohou být eliminovány. Zvuky a hudební doprovod není nezajímavý, o grafice jsem již v superlativech hovořil více, takže co více dodat.

Na závěr je třeba zdůraznit, že mně osobně se hra líbila jako celek a strávil jsem u ní pár příjemných chvilek. Pokud vás tedy neodradí velikost instalačního souboru, která činí svižných 31 Mega, zahrajte si ji. Minimálně obohatíte svou životní herní zkušenost o další bodík.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 3 =

Lucka Palánkyová | 28.09.05 v 10:30

xem tu hru hrat.skusim to ci je lepsie


galerie

Colonisation 3k2 Colonisation 3k2 Colonisation 3k2 Colonisation 3k2