recenze

Urbagility 2

Urbagility 2

Mlaskoidní 2D plošinovka par excellence se valí na naše monitory! Malý skřítek si s naší pomocí musí poradit s mnoha levely plnými odporných nástrah a škůdců! Je to celé super, zvláště pak vele-barevná grafika. Panečku, klasika je klasika…
No, a zase tu je něco, co rozplesá srdéčko pravověrného pařana, ba možná i pařanky. Pařan s plesajícím srdéčkem pod plochým hrudním košem má samozřejmě proti pařance s vyvinutou hrudí konkurenční výhodu, nicméně přesto si myslím, že oba si přijdou na své…

Co si budeme povídat, dnešní hra je krásná, hratelná a prostě taková nějaká vyladěná. Nebudu vás tedy zdržovat dlouhými monumentálními projevy své literární ambice a pouze vyjmenuji základní charakteristiky hry. Grafika = extrémně příjemná. Hratelnost = extrémně příjemná. Nic víc nepotřebujete vědět. Jakmile se totiž vžijete do skřítkovy postavičky, pak vám najednou začne čas ubíhat rychleji a rychleji až…až hru dohrajete (tedy alespoň ti lepší z vás). Osobně jsem si pi této roztomilé arkádě zarelaxoval do aleluja. A nutno přiznat, že polští autoři z Buziol Games vytvořili, porodili a vypiplali své dítko téměř k absolutní dokonalosti, takže není třeba otálet, v klidu downloadujte, instalujte a pařte…

Závěr? Není třeba. Však si rozumíme...

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 5 =

já | 22.11.09 v 20:07

nejde mi to stáhnout....

Radka | 30.06.08 v 09:17

Tak jsem míček zneškodnila, ale vyskytl se další problém- ve 13.kole mě pronásleduje taková maska, nemohu ji zneškodnit a utéci taky ne. Co s tím? Prosím, poraďte. Děkuji

Radka | 25.06.08 v 16:01

chtěla jsem se zeptat, jak mám zneškodnit ten skákací míček v 10.kole. Děkuji za pomoc

Marian | 21.06.06 v 14:01

Díky za povzbuzení! :)

Freshlemon | 09.06.06 v 19:53

No nejenže čtou, ale (a to je hlavní!) se u nich hodně baví... a to je to, co dělá freegame.cz stránkou, kterou si rád čtu každý den. v dnešní době, kdy každý jen spěchá, všudypřítomný stres se vám snaží přivodit infarkt je chvilka pobavení cenná... Takže jen tak dál!!! :)

marian | 09.06.06 v 13:17

S těmito problémy ohledně instalací všelijakých s prominutím "sraček" spolu se hrou se setkáváme denodenně. Vydat tuto hru jsem se rozhodl až po důkladném zvážení a testování, že ten toolbar nic zlého neprovede a že půjde v pohodě odinstalovat. Buziol games jsou ambiciózní kluci, kteří chtějí i na freeware tak trochu vydělávat, což mne mrzí. Na druhou stranu tato hra je z mého pohledu (i pohledu většiny ostatních) super. Prostě je třeba v tomto případě akceptovat fakt, že pokud nechci avizovaný toolbar dočasně nainstalovat, pak tuto hru nemohu hrát. Thats all folks! :)

Lokutus | 09.06.06 v 12:23

Honzo, já mám i Firefoxe, ale potřebuju i IE a toolbar tam prostě nechci.
Evo, ne nejde. Instaluje se to i s toolbarem, ale po odinstalování hry se smaže i toolbar.

eva | 08.06.06 v 22:37

dá se to přes IE stáhnout bez toolbaru?Nebo ho dodatečně odstranit?

Triple T | 08.06.06 v 20:27

Honza: Jde o princip, kdyz hra instaluje toolbar, neni to cisty freeware (tedy to, co chceme). Navic to naznacuje, ze autori pohrdaji svymi fanousky (pokud se doslova neomluvi, Buziol se ale zatim afaik pouze vymlouvaji), takze od nich nelze cekat dalsi vyvijeni hry nebo "podporu".

Honza | 08.06.06 v 17:27

2Looktus > kdybys pouzival poradny prohlizec(Mozzila,Opera),tak se ti zadny toolbar nenainstaluje ;-)

marian | 08.06.06 v 17:16

Díky, díky, díky! Asi si opravdu začnu myslet, že někdo moje recenze i čte! :-)

Freshlemon | 08.06.06 v 14:56

Já si nemůžu pomoct, ale recenze od Mariána Melíška prostě miluju:D
jen tak dál:)

Lokutus | 08.06.06 v 11:21

Pro Honzu: To je všc názoru. Já jí hrál chvilku. Mě štvalo, že se do prohlížeče naistaloval toolbar a že se ta hra neustále snaží připojit na net; chová se jako vir!

Honza | 07.06.06 v 20:37

Tuctová skákačka to rozhodně není,tuctových skákaček najdeš mraky,ale tohle je vymakanost.Je teda fakt,že než se proklikám do menu,tak je to votřes,ale stojí to za to..

Lokutus | 07.06.06 v 12:14

Tuctová skákačka s toolbarem (to není MÍNUS???)! A ještě ke všemu mi během jednoho hraní firewall zahlásil 3 pokusy o připojení na internet!!!
92% absolutně nechápu!!!


galerie

Urbagility 2 Urbagility 2 Urbagility 2 Urbagility 2 Urbagility 2