recenze

Flow Control

Flow Control

Logická hra, ve které upotřebíte hlavně reflexy a schopnost rychlého rozhodování. Zní to lákavě, co? A když připočteme několik faktů, mezi nimiž určitě kraluje skvělá hratelnost, originální zpracování a krásná grafika, určitě mi dáte za pravdu.
Ač se to může zdát značně potrhlé, točí se Flow Control kolem třech míčků a pětice ventilátorů, které vám vhodnou kombinací mohou přinést nezměrné bohatství, co se bodového ohodnocení týče, penízky vám tato hra opravdu nedá. Pojďme se společně podívat, jak takového virtuálního bohatství můžeme dosáhnout.

Jakmile poprvé spustíte hru, budete možná překvapeni. A aby ne, i mě rozhodilo, že na pravém a spodním okraji je pět ventilátorů, tři míčky umístěny vlevo dole a celý herní plán rozděleny do čtvercové sítě. Není ovšem místo pro udivování, časomíra je krutá a vy tak musíte nasbírat body, a to tak, že aspoň jeden ze tří míčků odfouknete do zářicího čtverce na mapě. Ovšem pozor, čtverec je tam vždy jen na chvíli a tak se k němu musíte dostat co nejdříve, aby jste měli co možná největší skóre. Navíc, s přibývajícími body se vám i prodlužuje i čas. Takže pro pořádek: abyste vyhráli, musíte vhodně zapínat a vypínat ventilátory po stranách, aby jste dostali koule do vyznačených polích. Jednoduché, geniální a velice obtížné, než si přivyknete na atypický styl hraní.

Audiovizuálně je na tom hra více než dobře, rozhodně je co poslouchat, i když se jedná jen o asi o minutovou smyčku. Celkově vzato je Flow Control velice originální logickou hříčkou, která vás dokáže zabavit na vcelku dlouhou dobu. Slabší jedince by ovšem mohla odradit vyšší počáteční obtížnost, hra proto není určena úplně pro všechny.

stáhnout hru
Zlatovous

autor
/ Zlatovous

Skóre

78 %

další recenze tohoto autora


podobné renceze


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 3 =

NADĚJE

NADĚJE | 21.02.15 v 08:40

kolik máte koníčků? třeba je jeden ventilátory foukat do míčků :)

Petr Růžička | 20.04.06 v 20:00

Chvilkové zastření mysli... Hned to dám do pořádku, děkuji za upozornění (máme to ale všímavé čtenáře :-))

Dragoster | 20.04.06 v 19:57

Nechci nic říkat, ale ventilátory jsou na levé a dolní straně. Ne na pravé :-)


galerie

Flow Control Flow Control Flow Control

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce