recenze

Chess Vision

Chess Vision

Dle úvodního obrázku si jistě říkáte, že jde o šachy a já vám musím říci, že máte pravdu :). Jistě ale není na škodu doplnit, že tyto šachy nemají konkurenci. Nabízí solidní zpracování a spoustu dalších věcí, kvůli kterým stojí žít a hrát šachy. ;)
Šachový simulátor ChessVision je králem mezi freeware šachovými simulátory. Nabízí laické šachové veřejnosti opravdu mnoho. Od pouhého sledování, jak takový profesionální turnaj vypadá, přes zápolení s počítačovým protivníkem jakékoli obtížnosti, po jednotlivé situace s komentářem, nebo hru proti počítači s komentářem co jste udělal špatně či za co vád šachový velmistr pochválí. Aby toho nebylo málo, ChessVision sdružuje fanoušky této královské hry na celém internetu, nabízí vám diskusi s nimi či správný šachový turnaj po internetu. I přes velikánský počet funkcí si hra zachovává přehlednost. Při hře na více šachových stolech najednou se možná ztratíte jako já. :-)) O grafice se nemá cenu příliš bavit. Kromě nastavení rozlišení (aby se vám na herní plochu vešlo více diagnostik) zde nic moc nenajdete. Jediné zvuky se kterými se setkáte je dopadání figurek na hrací stůl.

poznámka: Před downloadem z oficiálních stránek musíte podat nějaké údaje, nebudou zneužity a budou použity pouze pro výrobce hry.

stáhnout hru
miro

autor
/ miro

Skóre

90 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 2 =

barna | 01.02.07 v 17:36

baví mě hodně

Wooz | 13.01.04 v 16:59

Asi nikde

pepe | 29.11.03 v 15:40

kde najdu češtinu do chessvision

Radka Špitálská | 16.07.02 v 10:49

ad


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce