recenze

The Gear That Works

The Gear That Works

Jak působivé může být hraní si s kolečky různých velikostí? Jak „dobře“ do sebe mohou zapadat? Uvidíte sami, že ne vždy je s těmito ozubenými objekty lehká práce. Ono totiž je těch koleček víc a jiného rozměru, než byste mnohdy potřebovali. Ale kam s nimi, když se vám prostě nehodí?
V jednoduchosti je síla a v tomto případě se nedá jen souhlasit. Máte jen kolečka, která by se co nejdříve měla začít točit.

Nejsem sice žádný hodinář, ale princip této hry mi byl jasný hned. Pomocí ozubených kol musíte vytvořit správně fungující komplex, který bude schopen převést pohyb z místa A do místa B. Později i do lokací C, D a kdoví kam ještě. Přikládáním koleček na správná místa vzniká jakýsi „had“ různě rozvětvený. Důležité je to, aby nikde nedošlo k zadrhnutí spoje, což je hlavní věc, které se musíte vyvarovat. V podstatě je jedno odkud kam budete postupovat. Podstatné je propojit všechny body a tím je uvést do chodu. Toto skládání má svá pravidla, a tak se stane, že právě teď se vám toto malé kolečko nikam nehodí (a to následující taky ne a další rovněž…). Nedá se nic dělat. Musíte ho někam umístit a doufat, že další bude lepší. V případě úspěchu postupujete dál.Jako malou pomoc máte možnost třikrát své rozhodnutí vzít zpět.

Jak říkám, celkově jednoduše zpracovaná hra, která vás ovšem dokáže zabavit na dlouhou dobu. Velmi dobrá logická hra.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 4 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 12.07.17 v 07:23

něco na procvičení mozku


galerie

The Gear That Works The Gear That Works