recenze

Elimod & Dagros

Elimod & Dagros

Ten umí to a ten zas tohle. A oba dohromady zvládnou každou úroveň. Každá z postaviček má jiné vlastnosti a jiné slabosti a jedině pevnými nervy, trpělivostí a přemýšlením lze četné překážky pokořit. Ač by se hrou lépe a s větší zábavou postupovalo ve dvojici, můžete se do tohoto světa vrhnout i mozkem jedním – tedy tím vaším.
Ve dvou se to jistě lépe táhne a hra je tomuto poznatku nakloněna víc než dost.

V jednotlivých úrovních budete ovládat dvě postavy. Elimod a Dagros jsou skutečně sehrání a nic by je nemělo zastavit, v nejhorším případě jen pozastavit. Důraz je kladen především na spolupráci. S červeným a modrým budete neustále řešit více či méně obtížné hádanky. Každý z nich se může dostat jen na určitá místa a zneškodnit jen některé nepřátele a pasti. Otevírat dveře a zajišťovat si průchod dál budete postupně, ale na konci musí být oba vaši svěřenci na stejném stanovišti. Elimoda (červený) ovládáte klávesami w, a, s, d, mezerník, zatímco jeho modrého přítelíčka myší. Asi málokdo to zvládne současně, ale žádný časový limit vás netlačí, takže není kam spěchat.

Hra pro dobré zabavení a provětrání mozkových závitů je tady. A pokud máte po ruce nějakého dalšího hráče, můžete hrát s ním.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 5 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 19.07.17 v 13:15

něco podobného už jsem hrála


galerie

Elimod & Dagros Elimod & Dagros Elimod & Dagros