recenze

3D Pexeso

3D Pexeso

Českých produktů není nikdy dost a u her to platí dvojnásob! My se tohoto pravidla držíme, a proto vám dnes přinášíme jednu maličkou hříčku z našich luhů a hájů, kde nepůjde o nic jiného, než si zahrát klasické pexeso. Troufáte si?
Když se řekne Pexeso, jistě se vám vybaví klasický námět, kde před vámi leží spousta malých kartiček a vy se snažíte najít co nejvíce stejných dvojic. Má to ale menší háček, proti vám stojí soupeř s úplně stejnými plány a skutečně záleží jen na vás a hlavně na vaší paměti, zda-li se vám podaří svého oponenta „přemoci“.

3D Pexeso není ničím jiným, nežli klasickou předělávkou, ovšem situovanou do prostoru. Na hrací ploše je několik kostek a na nich různorodé motivy. Úkol je pak opět tradiční a myslím, že ho zde nemá smysl rozebírat. Jen bych rád připomenul, že když se vám povede najít stejnou dvojici, automaticky další tah patří vám. Jinak co se týče oponenta, můžete si ho dovolit v umělé podobě s poměrně slušnou AI. Volit si můžete i obtížnost a zde bych podotknul, že rozdíly jsou setsakramentsky znát. Zatímco na té nejlehčí se rozhodně nemusíte obávat, že by se protivníkovi podařilo odhalit stejné kartičky, na té nejvyšší se naopak často budete muset modlit, aby vám vůbec něco zůstalo! Pokud vás hra s umělou inteligencí omrzí, můžete si k sobě přizvat kamaráda či kamarádku a zkusit štěstí ve hře pro dva hráče, kde jiná možnost, než hraní u jednoho PC, bohužel není.

Bohužel, i když je hra v prostoru, příliš se mi nelíbilo celkové zpracovaní. Vše působilo dosti kostrbatě, nezáživně a zdlouhavě. Přesto jsem u této gamesky strávil opravdu spoustu pěkných chvil a musím říci, že má i co nabídnout. Pokud se vám tento typ her líbí, můžeme vám doporučit například výborný Cardwar.

Dodatek: Byl provedem update na verzi 1.1

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 3 =

aja | 30.01.08 v 18:57

jen škoda, že to nejede na OS Vista :-((

Gonta | 19.06.07 v 16:11

to se stává :D :D :D

artman | 10.08.06 v 11:05

jeje, omlouvame se..nejakym nedopatrenim se promichaly obrazky z dvou ruznych her..dali jsme to ale doporadku...

Mintaka | 10.08.06 v 10:21

Zajímavé první tři obrázky. To bych do pexesa neřekl.


galerie

3D Pexeso 3D Pexeso 3D Pexeso 3D Pexeso 3D Pexeso

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce