recenze

Ringed Drag Strip

Ringed Drag Strip

Závody F1 jsou v plném proudu, týmy nasazují své nejlepší jezdce, doufaje v umístění v první trojce, a vy jakožto jeden z pilotů F1 máte vše ve svých rukou. Ukažte všem kdo je mistrem Grand Prix. Pokud vám v hrudi tepe srdce závodníka neváhejte ani minutu!
Jako jedna z mála závodních her přináší Ringed Drag Strip možnost vyzkoušet si hned několik závodů, tedy přesněji řečeno několik období, nebudete totiž jezdit jen v nejnovějším modelech formulí. Zcela svobodně si můžete vybrat zda se chcete utkat v souboji o první příčky v historických „doutníkových“ formulí, závodních speciálů, či klasických F1. Krom volby vozů si můžete vybrat stáj za kterou budete jezdit a samozřejmě také místo kde bude závod probíhat. Hra nabízí několik možností od klasického šampionátu, přes volnou jízdu až po náhodný „rychlý start“.

Hra disponuje vcelku pěkným grafickým zpracováním a ani zvuky nejsou nikterak špatné, ačkoliv k dokonalosti jim přeci jen něco chybí. Bohužel co nemohu pochválit je chování vozu, což je věc u závodní hry fatální. Jakmile sjedete z cesty, a to se vám bude jistě stávat často, váš vůz se z ničehož nic začne nezvladatelně klepat a uklidní se až po nějakém čase. Kamera si dělá co chce a dost často vás tak naprosto dezorientuje. Je to škoda, neboť kdyby nebylo těchto stupidních chyb jednalo by se o jednu z nejlepších závodních her, tak snad příště. Přesto pokud jsou závody vaším oblíbeným tématem neváhejte a stahujte.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 3 =

tenkeš | 03.11.08 v 18:11

prosim ako sa vsahuje tento hra

johny haslerka | 01.08.08 v 23:01

pic,hele poradi mi nekdo jak se to stahuje


galerie

Ringed Drag Strip Ringed Drag Strip Ringed Drag Strip Ringed Drag Strip Ringed Drag Strip

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce