recenze

Pig Pong

Pig Pong

Nakrmte prasátko jablky! Přinášíme vám netradiční klon legendárního Pongu, který se celý odehrává v tlamě sympatického vepříka. Lehce ujetý titul vás jistě rozesměje a vytrhne z šedi zimních dnů.
Když se řekne Pong, každý si představí dvě pálky na opačných stranách obrazovky a pohybující se míček. Neměnitelná kombinace se od dob svého vzniku dočkala spousty obměn ve velkém množství remaků. I v našem rozsáhlém archivu můžete některé vyzkoušet. Doporučit mohu například 3D zpracovaný 3D-Pong či velmi propracovaný Battle Pong. Zajímavý je též pokus spojit Pong s fotbalem - Soccer Pong 3D.

Jak již napovídá samotný název, dnešní gameska bude mít co dělat s prasetem. Ano, tento pong se opravdu odehrává v prasečí tlamě. Humorné je už samotné menu, kde vás zaručeně dostane jedna z písniček v pozadí. Ale zpět k samotné hře. Jedna pálka znázorňuje zuby, druhou naopak blokujete trávicí ústrojí. Místo míčku lítá jablko. Jestli se vám podaří prase nakrmit, nebo naopak nepodaří, už záleží jen na vašem umu a šikovnosti. Samozřejmě můžete hrát ve dvou na jednom počítači, stačí aby se kolega chopil kláves a začal. Ovládání je popsáno velmi detailně přímo v sekci Instructions, kde pozorný hráč najde také minipong. Příjemná je také možnost nastavení různých změn v sekci Options.

Pig Pong je zpracován velmi legračně. Kromě skvělého nápadu s prasetem potěší také spousta zvuků, hudba a některé slogánky či písničky. Jistě se mnohokrát zasmějete. Když k tomu přidáme léty prověřenou hratelnost a zábavu, pak zjistíme, že tento titul rozhodně stojí za vyzkoušení.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 5 =


galerie

Pig Pong Pig Pong Pig Pong