recenze

WinDig - Digger Remastered

WinDig - Digger Remastered

Původní starý Digger byl fenomén - a dočkal se i fenomenální předělávky na dnešní počítače. Stačí kliknout a můžete mít skvělou zábavu na dlouhou dobu! Vytvořte si cestičku k vytouženým diamantům, unikněte rychlým nepřátelům a buďte tím nejlepším!
Nevím, jestli si vzpomenete na stařičkou hru Digger. Pokud ano, tak se vám určitě vybaví skvělá rychlá hříčka. WinDig je remakem originálu, a věřte, velmi zdařilým! Pro ty, co o předloze v životě neslyšeli, popíšu hru podrobněji. Nacházíte se v úrovni, kde máte vykutanou nějakou chodbu. Vy můžete chodbu porůznu rozšiřovat, protože to vaše tesáky dokáží. Úkol je jednoduchý, sesbírat všechny diamanty v jeskynním systému. Abyste to neměli tak jednoduché, po chvilce se vámi vyřídíte nějací zmutovaní podivíni, kteří se vás snaží zabít. Máte pouze tři životy, tak se musíte docela snažit. Obtížnost této hry je hodně vysoká. Zpestření je hra dvou hráčů, kdy se střídáte po své smrti. Vítěz je ten, kdo nasbírá větší počet bodů, které dostáváte za diamanty. Opravdu super remake velmi kvalitní hry! Pokud vás zajímá historie a předělávky této hry, surfujte na těchto stránkách.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 4 =

Jana | 12.03.05 v 08:58

Jak to můžu hrát přes internet?

Hynek Žalčík | 04.04.02 v 22:47

Predelavky starsich her, jako jsou Digger, Boulder Dash aj. budeme samozrejme nadale vydavat. Musim s vami souhlasit, nove freeware hry jsou zajimave, a plno je i dost kvalitnich, ale stare dobre principy jsou mnohdy daleko zabavnejsi. A kdyz se tedy oblece sary napad do nove hry, tak je to super. A coz teprve, kdyz je to freeware, ze? ;-))

Grum | 04.04.02 v 22:40

jsou fakt skvele.. diky za tohle, je to moc dobry, a doufam, ze prinesete i nejake jine! Treba na super smazbu Boulder Dash!!


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce