recenze

Die letzte Reise des Peter K.

Die letzte Reise des Peter K.

Co do toho perexu zase napsat? Že když jsem tuto hru poprvé spustil, tak jsem koukal jako "vyoranej vejr"? Že jsem nevěděl co dělat? Že mi celá hra připadala zmatená? ...a také, že jsem tu u počítače nakonec proseděl celé odpoledne a užíval jsem si skvělé gamesky!
Die letzte Reise des Peter K. je podivná arkáda, ve které budete hrát za useknutou hlavu, která se musí vymotat z bludiště. Hlavu ovládáte šipkami a musíte si dávat pozor na jakýkoliv kontakt, jelikož se za něj platí ztrátou života. Toho je ze začátku 1000 dílků, což se zdá jako dost, ale jak jsem již psal, jakýkoliv kontakt znamená podstanou ztrátu a taky nelze nezmínit, že useknutá hlava krvácí a tak vám každou sekundu jeden dílek energie ubyde. Abych jenom nestrašil, tak musím zmínit, že jsou po levelech rozmístěny krvavé lázně, kde se můžete dosytosti napít a život si pohodlně doplnit.

Popojedem. Hlavní náplní hry je hledání cesty, což není nejjednodušší! Levely jsou přeplněny spínači, které vám otevřou cestu dál a sem tam se objeví nějaká bizardní obluda, kterou budete muset odstranit. Jenže jak, když ta useknutá hlava neumí střílet?! Tak proč lze sbírat náboje a granáty? Co s tím?! Klid, k tomuto účelu vám pomůže váš kolega! Čistič! Do něho se můžete přepojit přes počítač a Čistič již zvládá tuto špinovou práci (tlačítka Ctrt a Alt). Abych nezapoměl, hru lze uložit ve speciálním výklenku.

To je celkem vše. Hra má 11 velikých levelů, slušnou grafiku, parádní atmosféru a výbornou hratelnost. Dle mého se jedná o jednu z nejlepších gamemakerovek, která vás nesmí minout! Stáhněte, rozbalte, spusťe a uvidíte. Zábava je zaručena!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 5 =

mr.cihla | 28.06.07 v 21:01

Hodne zajimava hra, libi se mi provedeni .... 80%


galerie

Die letzte Reise des Peter K. Die letzte Reise des Peter K. Die letzte Reise des Peter K. Die letzte Reise des Peter K. Die letzte Reise des Peter K.