recenze

Win Color Ball

Win Color Ball

Co takhle nějakou lehčí arkádu? Trocha trpělivosti, rychlé postřehy a logické uvažování - to jsou ty nejlepší předpoklady k tomu, abyste byli úspěšní v této hře. Ne nebojte, nejedná se o nic složitého, ale také o nic jednoduchého.
A cože je tedy účelem dnešní arkádové hry? Nuže, nejedná se o nic složitého. Vaším alter egem se stává jistá kulička, která je v jednom kuse v pohybu a jde s ní jen omezeně pohybovat. Vaším úkolem je pomocí této kuličky rozbít všechny barevné cihličky v úrovni a přitom dávat pozor, abyste nenalétli do cihel s černým křížem, což je pro vás jistojistá smrt a ztráta jednoho ze životů. Pak jsou ve hře přítomny ještě cihly, které nemůžete zničit, ale obarvují vaší kuličku do dané barvy. Proč? Odpověď je jednoduchá - takto zbraveni můžete ničit jen cihly stejné barvy, jiné zůstanou netknuty. Jednoduché zdá se, ale díky již zmíněné omezené ovladatelnosti míčku, to tak lehké nebude.

Hra má příjemné zvuky, škoda jen, že absentuje hudba. Grafika je vcelku pěkná, na to, že je vesměs jednoduchá. A tak je to s celou hrou. Působí jednoduše ale skrývá v sobě jistou krásu. Doporučuji!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 5 =


galerie

Win Color Ball Win Color Ball Win Color Ball

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce