recenze

Sonic & Knuckles Flicky Panic

Sonic & Knuckles Flicky Panic

Světoznámý modrý ježek Sonic se opět hlásí na scénu! Tentokrát v poněkud netradičním titulu Sonic & Knuckles Flicky Panic, který se už od pohledu tváří velice příjemně. Pomůžete zachránit unesené přátelé?
Modré tělo s bodáky, ultrarychlé botky a stylová vizáž navrch. Ježek Sonic. Kdo by ho neznal… Jedna z nejslavnějších postaviček herního průmyslu se objevila v desítkách počítačových her, které se tím pádem staly rázem úspěšné a mimořádně stahované. Sonic & Knuckles Flicky Panic je další gameskou, ve které se profláknutý hrdina objevuje – tentokrát se však jedná o vcelku odlišný herní koncept.

Mimořádně se totiž nejedná o hopsačku v klasickém slova smyslu. Zapomeňte na posunující se obrazovku. Kdepak. V Sonic & Knuckles Flicky Panic na vás vždy čeká určitá aréna, v níž musíte pouze osvobodit chycené kamarády (případně sbírat zlaté penízky). Samozřejmostí jsou pochopitelně desítky skokánků, plošinek a dalších známých věciček.

Ačkoliv hratelnost není zrovna nejvyšší a postupem času se chová jako horská dráha (tedy nezadržitelně klesá), v začátcích se jedná o příjemnou zábavu. Příjemné je i technické zpracování, jenž si drží nadprůměrnou kvalitu – grafika známá z ostatních „Sonicovských“ titulů, hudba v žádném případě neurazí. Ve výsledku se tak jedná o příjemnou hříčku, která na nějaký čas pobaví…

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 5 =

David | 09.03.06 v 16:32

Je to super.


galerie

Sonic & Knuckles Flicky Panic Sonic & Knuckles Flicky Panic Sonic & Knuckles Flicky Panic