recenze

Project Ninja

Project Ninja

Co by se tak dalo z tohoto názvu očekávat? No jak jinak, přichází arkádová hopsačka, ve které se stanete Ninjou a budete se proskákávat dál a dál. Vaším úkolem je přežít v překrásné zemi, v roce 2123, kdy byl proveden zvláštní pokus o vyrobení speciálních neporazitelných vojáků, až dokonce. Zvládnete to?
Předem bych upozornil, že toto je amatérská hra vytvořená v programu GameMaker, ale je slušně zpracovaná, grafika sice nijak neoslní a zvuky nejsou nijak ohromující (i když doprovodná muzika je celkem stylová a dodává pěknou atmosféru), ale hratelná je dobře, a to je to hlavní.

Budete se dostávat skrz rozmanitá prostředí, proti nepřátelům si budete moci pomoct svým mečem, chce to jen trpělivost. Hra není nijak obtížná, a ze začátku vás budou provázet „otazníky“, kterých když se dotknete, tak vám dají nějakou radu. Ve hře je samozřejmě také možnost doplnit si životy nebo zdraví, zkrátka myslím, že autor na nic zásadního nezapomněl :-). Hra bohužel obsahuje pouze 3 levely, na konci každého z nich budete stát čelem proti nějakému protivníkovi, kterého musíte v tomto souboji porazit.

Plusem hry je, že autor kladl důraz na příběh, takže během hraní se vám vždy ukáže nějaký ten screen s informacemi, co se zrovna děje.

Jak už jsem řekl, nečeká vás žádná dokonalá hra, která strhne tisíce lidí, ale „odreagovačka“ na pár desítek minut to je (dá se v klidu dohrát tak za 20 minut), dejte jí aspoň šanci...

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 4 =


galerie

Project Ninja Project Ninja Project Ninja Project Ninja Project Ninja

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce