recenze

Motor Town

Motor Town

Logické hříčky se většinou řadí mezi nadrpůměrné hry, u kterých můžete ztvrdnout i několik hodin. Zvlášť když se vám o zábavu postará kvalitní tým kterým Digipen bezesporu je. Návyková hratelnost a originalita jsou obrovskými plusy a převyšují i trochu nepodařené technické zpracování.
V Motor Town si, trochu nadneseně řečeno, zahrajete na elektrikáře. Vaším úkolem je propojit zdroj elektrického napětí s přístrojem, který tuto energii využívá. K ruce vám bude spousta součástek, rozdvojek a prodlužovaček. Zatím to vypadá jednoduše, ale...

Možná se podivujete nad tím, proč jsem tuto hru zařadil mezi tetrisy (ne ne, moje chorá mysl je v tom nevině). Vtip hry spočívá v tom, že vám všechny nezbytné součástky padají z nebe a vy je musíte uspořádat ve správném pořadí dříve, než dopadnou na zem. V každé úrovni je překážka, kterou musíte překonat k úspěšnému dookončení úrovně.

Napsáno na papíře (monitoru) to nevypadá nijak úchvatně, ovšem skutečnost je jiná a samozřejmě lepší. Mezi nedostatky hry bych zařadil pokulhávající grafiku a na nervylezoucí zvuky. Nu což, nic není dokonalé ale tato hra k tomu nemá příliš daleko.

stáhnout hru
Zlatovous

autor
/ Zlatovous

Skóre

87 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 4 =


galerie

Motor Town Motor Town Motor Town

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce