recenze

Takishawa Is Dead!

Takishawa Is Dead!

3D plošinovka s detektivem krychlové hlavy, která ukazuje neustále stejný čas. Jak si dokáže poradit s nástrahami tohoto podivného světa? A dokáže splnit svůj úkol? Otázek je zde mnoho, ale jedna je však zodpovězena již nyní. Takishawa is dead.
Kdepak se ten nezvedený klučina ukrývá? To už je váš problém.

Ocitáte se v místě, které je plné nástrah, dalších lidiček se stejně formovanou hlavou a s několika málo savepointy. Při jeho procházení není radno podceňovat úzké chodníčky, z nichž se dá velmi jednoduše spadnout dolů. Překážky překonáváte jednoduchým skokem (x) a dopadem na pevnou zem. S ostatními obyvateli můžete komunikovat (z), ale jejich sdělení je pro pátrání nepodstatné. Tímto tedy není třeba ztrácet čas a raději se zaměřte na cestu, kterou se vydat. V mnoha lokacích totiž máte na výběr z více cest, ale která je ta správná, to už musíte zjistit sami. Nechybí tu ani ostny vystupující sem tam ze země a pohyblivé plošinky. Co když ale nejsou vidět? S herní obrazovkou můžete dle možností rotovat do požadovaného úhlu, abyste o situaci měli dokonalí přehled. Také lze vše přiblížit nebo oddálit. Jen vyzkoušejte co dovedou klávesy w, a, s, d.

Počin je to vcelku zajímaví. Jenom pozadí hry, které představují neustále se měnící barvy, působilo na mě trochu nepřijemně.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 1 =


galerie

Takishawa Is Dead! Takishawa Is Dead! Takishawa Is Dead!