recenze

Muffys Great Escape

Muffys Great Escape

Je to Dizzy, není to Dizzy… Muffys Great Escape je prvotřídně provedená arkáda s vajíčkem v hlavní roli. Prostě jen skáčeme vzhůru, sbíráme mince a jablíčka a kryjeme si záda. Easy koncept, skvělá hratelnost.
Kdysi dávno jsem hrál na Amize gamesku, která se jmenovala Cpt.“Užnevímjak“ a šlo v ní o to, proskákat se od dna obrazovky až na rolující vrchol. Stejný koncept tu máme i dnes.

V perexu zmiňovaná filosofická otázka „je to Dizzy“? je tímto zodpovězena – není. Ale to vůbec nevadí, protože Muffy je taky sympatické vejce, navíc v pěkné grafice. Jednoduchá skákací variace je okořeněna pohybujícím se screenem a monoha bonusy na plošinkách, které – jsou-li zavčasu posbírány – nám přinesou pěkných pár bodíků navíc. Samotné jádro pudla je však v taktice jak se vyhnout neúprosnému tlaku scrollujícího screenu – tak tenhle prvek, dámy a pánové, je hodně motivační, to si buďte jisti! Takže taktizujme a makejme, neboť kdo nemaká, ten bude zabit. Jo, příroda a počítačové hry mají své neúprosné zákony…

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 2 =

Replay¨_girl | 05.01.07 v 17:10

Docela good.


galerie

Muffys Great Escape Muffys Great Escape Muffys Great Escape Muffys Great Escape