recenze

Meanwhile...

Meanwhile...

Tak copak to tu dneska máme? Meanwhile je nádherně jednoduchá, přitom však neuvěřitelně zábavná hopsačka pro každého. Jejím smyslem není nic menšího než pobavit, když zrovna máte pauzu, a daří se jí to vskutku skvěle!
Při pohledu na okolní obrázky vás možná překvapí minimum barev a grafiky obecně, přednosti dnešní hry však tkví úplně někde jinde. Jistě se vám již mnohokrát stalo, ať už v práci, škole, či doma, že jste měli dlouhou chvíli a nevěděli jste co dělat a právě proto byste měli zkusit dnešní gamesku. V roli panáčka je vaším posláním dojít do konce, a to myslím doslova The End. Zpočátku banální zápletka se však brzy rozvine ve skákání všude možně, obrácení gravitace, vyhýbání se kreaturkám, ale hlavně musíte co nejrychleji dojít na konec.

Jednoduchá, přesto však líbivá grafika hry nádherně koresponduje s její odpočinkovostí. Ovládání je maximálně jednoduché, takže si v pohodě vystačíte s mezerníkem a kurzorovými klávesami. Kašlete na všechny ty složité a překomplikované hry, zkuste na chvíli vypnout a jen se tak pobavit, uvidíte že nebudete litovat.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 1 =

jokos | 04.02.08 v 15:32

Znáte hru Starbound.Pokud ne tak to vám řeknu:Pomozte malé hvězdičce se dostat vysoko 1x jsem to celý dohrál a k tomu je pěkná muzika pokud tam budete mít x6 bude v ohni.

justin | 31.01.08 v 20:26

because i'll with to play games

Ústav pro jazyk český | 30.01.08 v 21:11

"Copak" je v tomto případě jedno slovo. Jinak by věta měla význam "tak co potom tu dneska máme".


galerie

Meanwhile... Meanwhile... Meanwhile... Meanwhile...

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce