recenze

Snowy: Treasure Hunter 3

Snowy: Treasure Hunter 3

Snowy se vydává na cestu, tentokrát to bude po tajemných hradech a zámcích, kde ho budou nahánět hrůzu nahánějící šašci. Podaří se Snowymu vyřešit všechny záhady, použít všechny pomůcky, jež dostane k dispozici, a vyváznout se zdravou kůží? Pomozte mu.
Předem ráda poznamenám, že jde o nejhezčí zpracování příběhu o Snowym. Je tajemné, používá spousty bonusů a hráči tak přináší nový rozměr požitku. Princip je stále stejný. Snowyho ovládejte šipkami, neumí skákat, může lézt po žebřících či lanech. Cílem je posbírat všechny drahocenné předměty v levelu, přitom se vyhnout šášům, kteří neúnavně po našem medvědovi pátrají a jsou mu také pořád v patách. Při úniku lze použít krumpáč. Klávesa X vykope jámu vlevo, Y vpravo. Kromě toho se tady objeví prvky jako klece, kam je možno šašky zavřít, bomby v podobě halloweenských dýní nebo sbíječka. Jakmile sesbíráte všechno zlato, objeví se růžová dvířka. To je poslední úkol v levelu. Musíte se k nim dostat. Občas jsou zabarikádovaná a je nutné najít klíče. Dobrodružství je tady zkrátka až až. Rozhodně doporučuji dětem i dospělým.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 2 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 02.09.16 v 17:23

ale co to nevidím to jsem hrávala v mládí

PavelH

PavelH | 25.08.16 v 00:10

Pěkná hra.


galerie

Snowy: Treasure Hunter 3 Snowy: Treasure Hunter 3 Snowy: Treasure Hunter 3 Snowy: Treasure Hunter 3 Snowy: Treasure Hunter 3