recenze

Monty on the Run Remake

Monty on the Run Remake

Roztodivná hra se spoustou zvláštních postaviček a úkolů. Monty je na útěku a musí projít kolem nepřátel. Podaří se mu to a co ho čeká na konci? To vše se dozvíte v téhle miniarkádě, která vypadá jednoduše, ale zdání někdy klame, o tom se jistě přesvědčíte sami.
Monty je krteček, který musí projít nástrahami, aby se dostal ke svému cíli. Překážkami mu budou například míče nejrůznějších podob a velikostí, domácí spotřebiče, z nichž stojí za zmínku například konvice nebo toastovač. Lidské potřeby jako třeba boty a spousta jiného. Ublížit mu mohou také lisovače, které ho mohou rozdrtit, pozor si dávejte na vodu, mohl by se v ní utopit. Hra má v sobě skrytá zákoutí, která jsou o to tajemnější, čím jsou nedostupnější.

Určitě je zde třeba ocenit nápad, protože málokoho napadne tolik zvláštních tvarů, nemluvě o tom, že každý má obličej a rozhodně pobaví svým vzezřením i pohyby. Ačkoliv by se mohlo zdát, že jde o jednoduchou záležitost, nenechte se mýlit. Jelikož se krtek Monty pohybuje poměrně ve stísněných prostorách, je občas velmi těžké skočit na to požadované místo a nebýt zasažen třeba žehličkou.

Určitě zabaví jak děti, tak dospělé. Bohužel je zde menší nedostatek, a sice nesynchronizovanost kláves. Protože má-li být skok úspěšný, je třeba nejprve zmáčknout šipku a teprve potom mezerník. Jinak požadovaného výsledku nedocílíte.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 2 =


galerie

Monty on the Run Remake Monty on the Run Remake Monty on the Run Remake