recenze

Sonic Psychotix 3

Sonic Psychotix 3

Milovníci roztomilého ježečka pozor! Zlý Robotnik se zmocnil ostrovu Angel Island a jeho obyvatelé volají o pomoc. Pomozte je Sonicovi zachránit před nájezdy nejroztodivnějších potvůrek a osvobodit tak Angel Island od krutovlády Robotnika, který udělá cokoliv, aby ostrov zůstal v jeho moci.
Sonic Psychotix 3 patří do té kategorie her, kterou nutně musíte hrát do té doby, než ji dohrajete do samotného konce. Čeká vás příjemné prostředí, veselí hmyzí nepřátelé, ale i notná dávka zvědavosti, cože se skrývá na konci levelu.

Sonic Psychotix 3 je vhodný i pro děti, protože neobsahuje násilí. A který malý hráč by odolal svému kreslenému hrdinovi, který nad Robotnikem vždycky vyhraje? Dospělým vřele doporučuji, neboť během hraní zapomenou i na to, jak protivný byl dneska šéf, že musí dodělat hromadu papírů, nebo třeba i na to, že mají na plotně mléko. Vaším úkolem je nasbírat co možná nejvíce prstýnků a zlikvidovat nepřátele v podobě mušek, stíhaček, krabích tanků a jiných příšerek :)). Čím rychleji to zvládnete, tím lépe pro vás. Výhodou je, že se hra ukládá po levelech, takže nemusíte nutně začínat úplně znova, ani když se k ní vrátíte později. Ale jako všechno na světě, tak i Sonic Psychotix 3 má své stinné stránky. Kdo by očekával propracované prostředí s vybroušenými obrázky na pozadí, bude nejspíše zklamán. Jakkoliv si tvůrci dali záležet na detailech postaviček, prostředí za nimi znatelně pokulhává.

Nicméně je to další skvělý přírůstek do velké rodiny arkád, které v dnešním světě nacházejí stále větší místo v srdci počítačových hráčů.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 2 =


galerie

Sonic Psychotix 3 Sonic Psychotix 3 Sonic Psychotix 3