recenze

Classic Night

Classic Night

Pojďte to na Měsíci pořádně rozsvítit. Měsíc už nechce využívat odrazu záření slunečního, nýbrž chce mít svou vlastní zásobárnu světla. A jak na to? Od toho jste tu vy. Musíte vybudovat nové objekty a vysávat světlo ze všeho, co se vám naskytne pod rukama.
Dokáže si vůbec někdo představit, jak může být osvětlování Měsíce zábavné?

Hra vypadá na první pohled trochu děsivě. Tím nemyslím nic negativního, jen fakt, že postavičky vypadají, jakoby utekly z některého filmu Tima Burtona, což mnohým z nás jistě vadit nebude. Úkol je prostý. Choďte kolem dokola po Měsíci a vstřebávejte světlo ze všech věcí a lidiček, kteří vám padnou do oka. Tuto energii shromažďujete proto, abyste mohli postavit pouliční lampy, svícny a jiné věci, které rovněž produkují záření. Jsou to jistě ostatní postavy, které dávají hře takový přijemně bizarní nádech. Například v určitých úrovních vás bude honit šílený králík, jehož jediným posláním je chytit vás a olízat. Toto blízké setkání vás však bude stát něco nasbírané energie, a proto tuto společnost raději nevyhledávejte. Čím více světla u sebe máte, tím rychleji se vám podaří misi splnit. „Upgradeovat“ Měsíc není žádná snadná práce, a tak čas od času musíte vylepšit i své ruce.

Hra má celkově působivou grafiku a pár zábavných chvilek u ní rozhodně zažijete. Byť je primární úkol stále stejný, každé kolo je koncipováno trochu jinak. Zajímavý kousek.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 5 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 22.02.17 v 16:26

no to jako nejde stáhnout nebo spustit?

tom | 07.03.09 v 15:52

vůbec to nefunguje tak proč to tam dáváte


galerie

Classic Night Classic Night Classic Night

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce