recenze

Chambers of Gore

Chambers of Gore

Přemýšleli jste, jaké to je být upírem lačnící po lidské krvi? Být smrtelní a vraždit do několika vteřin a přitom tak zranitelní na slunečním světle? Máte rádi krev, násilí a hromady masa? Pak vítejte v Komnatách násilí.
Jak již bylo řečeno v perexu, vaším alter egem v ChoG se stane upír. Cílem hry je... Cíl hry není žádný, protože jsem nenašel jediný způsob, jak dotáhnout tento počin do konce. Po úděsně dlouhém zapínání hry se konečně dostanete do jedné úrovně (ano, opravdu jedné jediné, více jich ve hře není!), po které se pohybují smajlíky představující vaše oběti. Vy je tedy usmrcujete a po nějaké chvíli se dostanete k lahvičce, která vám propůjčí schopnost létat. Pomocí tohoto se dostanete na dříve nedostupná místa, a tak můžete směle pokračovat v tvoření krvavé lázně. Cestou se musíte vyhýbat nastraženým bodcům, které vás usmrtí jedinou ranou. A to je vše, pojídáte lidi a vyhýbáte se bodcům. Jsou tu sice jisté krystaly, které můžete sbírat, ale to je vše. Nic víc v této hře nenajdete.

Tím ovšem nechci říct, že hra je vysloveně špatná, právě naopak. I když se budete bavit jen chvíli, budete se bavit intenzivně, a to je to nejdůležitější. Hře, respektive jejím autorům musím přičíst k dobru velice povedené technické zpracování, na které se pěkně kouká a které se příjemně poslouchá. Škoda té krátké herní doby.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 3 =


galerie

Chambers of Gore Chambers of Gore Chambers of Gore