recenze

Runterfalling

Runterfalling

Jste zelený čtverec. Padáte mezi bílými čtverci. Sbíráte žlutá kolečka. Zní to šíleně, že? Taky že je, ale přednější je to, že je to šílené správným způsobem - zábavným. A o to přece jde především!
Jak tak koukám na perex, pramálo vypovídá o tom, o co v této hře jde. Raději to napravím tady, protože přijít o originální a zábavnou hru jen díky tomu, že recenzent je idiot, by byla škoda. :-)

Role hlavního hrdiny dnešní hry byla přiřknuta zelenému čtverečku, který by jako z oka vypadl kostkám z Tetrisu. Vašeho svěřence můžete ovládat pouze pomocí dvou kláves, které určují zda se bude pohybovat doleva či doprava - vězte, že toto vám bude bohatě stačit. Jak již bylo řečeno v perexu, váš "hrdina" padá bludištěm a přitom sbírá peníze, které se válí všude okolo. Peníze mají dvojí význam. Jednak musíte sesbírat určený počet mincí dříve, než-li dopadnete na zem a za druhé vám doplňují životy, o které přicházíte, pokud narazíte do stěn bludiště. Zpočátku bude hra velice jednoduchou, ale s každým úspěšně dokončeným kolem přituhuje - peněz je méně, bludiště naopak houstne a rychlost padání nevypadá na to, že by chtěla zpomalit.

Co se technického zpracování týče, je na vysoké úrovni, především hudba, která k této hře výborně pasuje. Co říci závěrem? Snad jen příjemnou zábavu!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 3 =


galerie

Runterfalling Runterfalling Runterfalling