recenze

Sonic Time Twisted

Sonic Time Twisted

Sonic je zpátky v plné síle a čeká jen na vás, abyste mu pomohli přemoci zlo, které se opět skrývá v několika málo levelech. Pomůžete mu, anebo ho necháte v této šlamastice samotného? Pokud se stále nemůžete rozhodnout, pak vám možná pomůže fakt, že budete cestovat v čase.
Ježek Sonic je velmi populární téma a prakticky neexistuje na světě nikdo, kdo by nehrál minimálně jednu jedinou hru s touto tématikou. I v našem archívu můžete vidět několik her s touto tématikou, a to nejen díky milovnici hopsaček Lence Skanderové alias Margueritte.

Sonic je zkrátka pojem a každý jistě ví, že ten nejhlavnější záporak se jmenuje Dr. Robotník a čas od času se v jeho hlavičce objeví nápad, jak zničit svět. Ale Sonic je naštěstí vždy připraven mu v tom zabránit a nejiné to bude i dnes. I když to bude mít ztížené v tom, že Robotnik dělá nepořádek v době, kdy Sonic nebyl ještě narozen (odborně řečeno, bylo na houbách). Robotnik totiž přišel na způsob, jak cestovat v čase a dostat se do téměř libovolné doby. Sonic se to tak chtě nechtě bude muset naučit také, jinak totiž Robotníka a jeho spojence nedokáže vůbec nikdo zastavit. A to by bylo zlé, nemyslíte?

Ale teď trochu z jiného soudku, vaše schopnosti budete moci prověřit v několika levelech a v každém z nich nebude mít nouzi předvádět spoustu tradičních Sonic parádiček. A protože ke všemu hraje velmi kvalitní hudba, myslím, že stojí za to o následujícím titulu uvažovat.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 5 =


galerie

Sonic Time Twisted Sonic Time Twisted Sonic Time Twisted Sonic Time Twisted Sonic Time Twisted

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce