recenze

Eddy's Mini Adventure

Eddy's Mini Adventure

Slovíčko mini v názvu nemusí nutně znamenat malost. Alespoň v případě dnes recenzované hry tomu tak není – jde totiž o rozsáhlou plošinovku, k jejímuž dohrání budete rozhodně potřebovat víc než pět minut.
Eddy's Mini Adventure zavede hráče do světa, v němž je hlavní postavou jistý Eddy – prostý chlapec, smrtelník, který ničím nevyniká a spolu se svou přítelkyní žije poklidným životem. Jednoho hezkého rána mu ovšem idylku pokazí únos přítelkyně Kelly. Nebyl by to ale pravý hrdina, aby se nevydal na strastiplnou cestu za její záchranou... Povede se? To už záleží jen na vás.

Kdybych měl brát zřetel pouze na hratelnost, určitě by se pod tímto textem nacházelo vysoké hodnocení a v mínusech byste nenašli jediný záporný prvek. Je tu ovšem jedno velké ale. Eddy's Mini Adventure sice nabízí vysoký počet levelů, relativně zábavnou hratelnost a dokonce i časté mezihry, které rozhánějí časem se dostavující stereotyp, hodně bodů ale ztrácí na technickém zpracování. Grafika je doslova otřesná, navíc zvládá herní engine jen velmi malé rozlišení. Stejně je na tom také hudba. Pardon, je na tom vlastně lépe – ve hře ji nenajdete, tím pádem nic nekazí.

Po důvodech zaostávajícího audiovizuálního zpracování nemusíme dlouze pátrat. Eddy's Mini Adventure je totiž vůbec první hra autora, který si nechává říkat Matismus, navíc je vytvořena pomocí nástroje The Games Factory. S přivřeným okem by se tak dalo zpracování překousnout, když už je na tom aspoň ta hratelnost jakž takž dobře...

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 5 =

hry | 28.12.05 v 13:04

hry


galerie

Eddy's Mini Adventure Eddy's Mini Adventure Eddy's Mini Adventure Eddy's Mini Adventure

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce